Διαθλαστική Χειρουργική – Laser Μυωπίας

Το Οφθαλμολογικό Κέντρο Περιστερίου Provision έχει μια πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διαθλαστικής Χειρουργικής με Laser. O Θωμάς Κίτσος ήταν από τους πρώτους διαθλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα στις αρχές του 1990, με ένα μεγάλο αριθμό περιστατικών στο ενεργητικό του.

Η εμπειρία μας στον τομέα της Διαθλαστικής Χειρουργικής με Laser σε συνδυασμό με την εξέλιξη της τεχνολογίας σας διασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια και κορυφαία ποιότητα στην όραση σας.

Εάν έχετε κάποια διαθλαστική ανωμαλία όπως μυωπία ή υπερμετρωπία ή/και αστιγματισμό, η Διαθλαστική Χειρουργική είναι μια ασφαλής μέθοδος διόρθωσης και βελτίωσης της ποιότητας της οράσεως σας.

Η διόρθωση της όρασης με Laser γίνεται για να προσαρμόσει την αδυναμία του ματιού να εστιάσει, αλλάζοντας το σχήμα του κερατοειδή χιτώνα του ματιού.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν επιλέξει την Διαθλαστική Χειρουργική για να διορθώσουν την μυωπία ή υπερμετρωπία ή/και αστιγματισμό τους και αυτό συμβαίνει γιατί τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ υψηλά.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας των Laser μας επιτρέπει σήμερα να έχουμε καλύτερα λειτουργικά και προβλέψιμα αποτελέσματα. Στο Οφθαλμολογικό Κέντρο Περιστερίου Provision, χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό με στόχο να σας προσφέρουμε ασφάλεια και αξιοπιστία.

© Copyright 2016 - Provision | Powered by DevelopLight